jump to search

Нашите продукти

Ние предлагаме на пълнолетните консуматори богат асортимент от продукти, от които да избират, включително традиционни цигари и тютюн за свиване на цигари.

Основният компонент на всички традиционни продукти на нашите компании е, разбира се, тютюнът, а характерът, вкусът и ароматът се определят най-вече от използвания тютюн. Всъщност марките цигари могат да съдържат много видове тютюн, получен от смесването на различни видове листа от много региони и реколти.

За балансиране на естествения тютюнев вкус се добавят определени хранителни съставки или аромати. Някои от ароматите, които се използват, са известни хранителни съставки като захарта, докато други се извличат от билки и подправки или от техните етерични масла. Никотин не се добавя при производството на цигари. Той присъства естествено във всички тютюневи растения.

Ние подкрепяме ограниченията и забраните за определени примеси, ако е научно доказано, че те увеличават токсичния ефект на тютюневите продукти, подсилват фармакологичните ефекти на никотина или насърчават тютюнопушенето от непълнолетни.

max
large
medium
small
mobile