jump to search

За нас

Ние сме „Бритиш Американ Табако Трейдинг“ ЕООД – българското представителство на мултинационалната тютюнева компания „British American Tobacco plc“, втората по големина тютюнева компания в света по пазарен дял.

Присъстваме в България от 2007 г. и държим силни позиции на пазара. Административният ни офис се намира в гр. София, столицата на България.

Нашето портфолио включва някои от най-известните световни марки – Dunhill, Vogue, Kent, Lucky Strike и Rothmans.

Всички наши продукти се произвеждат в рамките на ЕС. Наши фабрики има в Германия, Полша, Унгария и Румъния. Нашите продукти се доставят до централния ни склад в София, откъдето се разпространяват в цялата страна. Нашите продукти могат да бъдат открити в различни търговски канали като ключови клиенти, независими търговци, заведения и други.

Рекламните кампании, промоционалните активности на мястото на продажбата, както и външната реклама с регистрирани търговски марки, се регулират и осъществяват в съответствие с българските закони, както и в съответствие с нашия собствен инструмент за саморегулация – Международните Маркетингови Принципи.

Ние интегрираме над 100-годишния световен опит и подход на „British American Tobacco plc“ с нашата експертиза и познания, придобити на местно ниво, за да имаме успех на пазара. Нашите бъдещи планове са изключително амбициозни.

Ключови дати:

2007 г. British American Tobacco започва да оперира в България

2008 г. Viceroy става марка №2 на българския пазар

2009 г. Представяне на Dunhill Fine Cut

2011 г. Lucky Strike влиза на пазара

2012 г. BAT представя първия продукт с капсула на българския пазар – Lucky Strike Click&Roll

2013 г. Rothmans с нов фокус: обновен външен вид на кутията и нови варианти

2013-2015 г. BAT е една от най-бързорастящите компании в примиум сегмента

max
large
medium
small
mobile